Sfînta Liturghie din Duminica Sfîntului Grigorie Palama, a II-a din Postul Mare, la Mănăstirea „Înălțarea Domnului” Hîrjauca

DSCN2249_измен.размер

 

Președintele Departamentului Eparhial, Mănăstiri și Viață Monahală, Arhimandritul KIRIL (Braguța), și totodată stareț al mănăstirii „Înălțarea Domnului” Hîrjauca, a oficiat, împreună cu slujitorii sfintei mănăstiri Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie din Duminica Sfîntului Grigorie Palama, a II-a din Postul Mare.

Sfînta Liturghie a fost săvîrșită în biserica „Înălțarea Domnului” din complexul mănăstirii, la care au participat pelerinii veniți la rugăciune și pentru a fi mărturisiți și împărtășiți cu Sfintele Taine.

În cadrul Sfintei Liturghii părintele stareț a ținut un cuvînt de învățătură prin care a îndemnat creșinii prezenți, la mai multă nevoință și rugăciune acum în vremea Postului Mare cerînd o pregătire mai bună pentru primirea tainei pocăinței.

free counters
Powered by WordPress | Sinterklaas 2010 en 2010 Sinterklaas 2010. | oh oh valtho Barbie oh oh cherso, WPW and Free wordpress themes