Președintele Departamentului Eparhial, Mănăstiri și Viață Monahală, Arhimandritul KIRIL (Braguța) a participat la Adunarea Ordinară a Protopopilor din Episcopia de Ungheni și Nisporeni

EUN_1964_новый размер

În dimineaţa zilei de miercuri, 23 septembrie 2015Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a avut zi de audienţă în incinta Centrului Eparhial din orașul Ungheni, după care a întrunit Protopopii Circumscripțiilor Ungheni, Nisporeni Călăraşi şi Hînceşti într-o adunare ordinară. La adunare a luat parte și Președintele Departamentului Eparhial, Mănăstiri și Viață Monahală, Arhimandritul KIRIL (Braguța).

Adunarea a fost prezidată de Preasfinția Sa, în cadrul căreia s-au discutat diferite probleme din viața duhovnicească și cea parohială.

Subiectul principal al adunării a fost Planul de Activitate propus pentru anul 2016 care în cadrul Eparhiei noastre, este dedicat: ,,ANUL SFINTEI SCRIPTURI – DE LA CITIRE LA FAPTE”, Ierarhul a cerut părinţilor protopopi implicarea preoţilor mai stăruitor în activităţile filantropice îndemnîndu-i să fie mai receptivi la cerinţele ce vin din parte Adminisrtaţiei Eparhiale.

free counters
Powered by WordPress | Sinterklaas 2010 en 2010 Sinterklaas 2010. | oh oh valtho Barbie oh oh cherso, WPW and Free wordpress themes