Președintele Departamentului Eparhial, Mănăstiri și Viață Monahală, Arhimandritul KIRIL (Braguța) a participat la Adunarea Echipei de Inițiativă în Dezvoltarea Programului de Lucru Pentru anul 2016, în cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

DSC_0025_новый размер

În după amiaza zilei de miercuri, 23 septembrie 2015, cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, în incinta Centrului Eparhial din oraşul Ungheni, a avut loc Adunarea echipei de inițiativă în dezvoltarea programului de lucru pentru anul 2016, în cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

La adunare au luat parte Protopopii Circumscripțiilor Ungheni, Nisporeni Călăraşi şi Hînceşti, Președinții și Membrii Departamentelor Eparhiale, din raioanele: Ungheni, Nisporeni, Hîncești și Călărași.

Adunarea a fost prezidată de Preasfinţitul Episcop PETRU, fiind prezent şi Secretarul Eparhial, Protoiereul Vadim COROSTINSCHI și Președintele Departamentului Eparhial, Mănăstiri și Viață Monahală, Arhimandritul KIRIL (Braguța), deschiderea adunării a fost făcută de Chiriarh care a venit cu un cuvînt introductiv şi cu un îndemn faţă de Protopopi, Președinții și Membrii Departamentelor Eparhiale, cerîndu-le mai multă activitate şi implicare în şcolile din cuprinsul Eparhiei noastre.

După aceasta a urmat o totalizare a activităţilor efectuate pînă în prezent, unde s-a cerut împlinirea obiectivelor propuse pînă la finele anului 2015, care în cuprinsul Episcopiei noastre este dedicat „Ocrotirii familiei creştine. Lupta împotriva avortului. Nici un copil separat de familie”. S-a mai discutat despre activităţile majore petrecute în cadrul Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni ca MARŞUL PENTRU VIAŢĂ şi OCROTIRII FAMILIEI TRADIŢIONALE, Preasfinţia Sa a mulţumit celor mai sîrguincioşi preoţi participanţi cerînd pentru viitor o implicare şi organizare mai bine pregătită.

În a doua jumătate a adunării Protopopii şi Preşedinţii Departamentelor Eparhiale au prezentat Planul de Activitate propus pentru anul 2016 care în cadrul Eparhiei noastre, este dedicat: ,,ANUL SFINTEI SCRIPTURI – DE LA CITIRE LA FAPTE”.

 

free counters
Powered by WordPress | Sinterklaas 2010 en 2010 Sinterklaas 2010. | oh oh valtho Barbie oh oh cherso, WPW and Free wordpress themes