Valentine’s Day

     Fiecare dintre noi are o sărbătoare, statală, religioasă, familiară, personală, dar acum de citeva decenii au apărut şi sărbători la comandă, sau infiltrate în societate precum ar fi şi Valentine’s Day, sau cum se spune la noi,  ZIUA SFÂNTULUI VALENTIN, şi nu numai.

Cu câţiva ani în urmă făcând un sondaj prin satele din nordul republicii, la emisiunea ORTODOXIA PENTRU TOŢI pentru radio sănătatea şi sa reflectat necunoaşterea tinerilor despre apariţia , istoria „sărbătorii”.
Acum vedem că mass media a adus la cunoştinţă pe cei necunoscători totuşi cei cu această sărbătoare (www.episcopia-ungheni.md) şi sântem martorii unei adevărate explozii, când pe 14 februarie sântem zombaţi de a face unele cheltuieli în numele unei dragoste de cerinţă AGAPIS (dragoste curată) dar în realitate mass media ne aruncă într-o dragoste EROSS (dragoste pătimaşă, doar sex)
De ce oare europa ne inspiră aсum de cîteva decenii o dragoste pătimaşă? Şi iarăşi, o vedem oriunde, dar mai ales în mass media.
Un faimos articol de la www.realitatea.net7 Fantezii erotice fierbinţi de Ziua Îndrăgostiţilor 
Valentine’s Day aduce în cuplu toată dulceaţa pe care ţi-ai putea-o dori. Pentru sare şi piper, încearcă 7 fantezii erotice de Valentine’s Day

Uită de petalele de trandafir şi lumânările parfumate previzibile şi trăieşte o experienţă intensă alături de partener de Ziua Îndrăgostiţilor, transformând în realitate o fantezie în care fiecare joacă un rol nou.
alături de partener, care te ajută să transformi atmosfera romantică într-o noapte fierbinte de neuitat.
Zeiţa şi sclavul
Lovită de o săgeată răzleaţă a lui Cupidon, Afrodita se îndrăgosteşte nebuneşte de un sclav. Fă rost de un costum vaporos şi sexy şi cucereşte-l cu farmecele tale de zeiţă. El nu va rezista prea mult avansurilor tale şi în scurt timp puteţi începe o noapte de pasiune nebună. Dacă nu ai la dispoziţie ambrozie şi nectar, poţi să-l hrăneşti cu boabe de struguri proaspeţi şi dulci.
Şedinţă foto
Lasă-l să-şi descopere talentul de fotograf şi fii fotomodelul lui pentru o seară. La început te pozează în ţinute conservatoare care îţi acoperă prea mult formele. Dă-i de înţeles că te poate convinge să renunţi la o parte din haine şi lasă-l să te înduplece să dai totul jos până la lenjeria sexy care îl va surprinde plăcut. Te poate convinge să renunţi şi la ea?
Seducţia virginului
Cei mai mulţi bărbaţi au avut cel puţin o dată fantezia în care sunt seduşi de o femeie mai experimentată. Pune-l să joace rolul unui tocilar care nu a mai văzut până acum o femeie goală şi învăţa-l ce înseamnă o noapte adevărată de pasiune. Asigură-te că porţi o lenjerie sexy cât mai elegantă, care reflectă gusturile tale rafinate în domeniul seducţiei.
Casnica şi depanatorul
Încearcă o fantezie sexuală clasică şi renumită pentru eficienţa ei. Joacă rolul nevestei neglijate care abia aşteaptă să seducă depanatorul în salopetă care i-a călcat pragul. Vei fi surprinsă să vezi cât de sexy poate arăta partenerul tău atunci când poartă doar o centură de scule.
Va placut???  da, păcatul vine şi bate la imaginaţia noastră, mai ales când este şi o zi stabilită pentru aceasta. Apostolul Pavel scrie clar „Nu vă amăgiți:  Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. Și așa erați unii dintre voi.” (1Corinteni 6.9-11). Aceste cuvinte sau spus cu 2000 ani în urmă, dar el trec prin timp nefiind alterate de el.
Ei dacă am rămâne doar la nişte convingeri pentru conştiinţa celor maturi, dar ei bat mai tare în generaţiile tinere şi vedem liber prin şcoli unde se vând tot felul de inimioare, felicitări etc. cu „sărbătoarea” care dau acces liber generaţiei noi, care fiind uşor influenţabili acum se trag la o dragoste pătimaşă, dar ce va fi când vor adopta legea antidescriminării sexuale?  va apărea o nouă versiune a „sărbătorii”?
La moment apogeul acestei „sărbători” ar fi Prezervative de Sfântul Valentin

În timp o să apară altele mai îndrăzneţe, mai bizare, ce vom face atunci tot le vom numi ca sărbători?  Totuşi ce e o sărbătoare pentru fiecare dintre noi? cine o poate defini?

Dar Valentine’s Day, tot e o sărbătoare pentru dv.? dar pentru copii dv.?
preot Vadim Corostinschi
sursa: www.vranesti.blogspot.com
free counters
Powered by WordPress | Sinterklaas 2010 en 2010 Sinterklaas 2010. | oh oh valtho Barbie oh oh cherso, WPW and Free wordpress themes